sportháló, védőháló

sportháló, védőháló

Futball kapuhálók anyaga és mérete

2016. november 12. - Mezei György

Sporthálóinkat  egyrészt méret, zsinórméret, zsinór anyag, szín és lyukbőség szerint osztályozzuk, másrészt a felhasználás szerint.

A legnagyobb felhasználói csoportot a futball hálók adják. A foci kapuhálókat az alábbiak szerint kategorizáljuk:

hordozhato-kapuhalo.png A hordozható verseny focikapuháló nyílásmérete az őshonos angol football méreteivel azonos, számszerűleg 733x244 cm. A futball pályán kívül eső része többféle kivitelben is készülhet, ezért az ábra szerinti "C" és "D" méretek szerint készülnek a kapuhálóink. Az ábra felső két sora, mely 5 mm vastag zsinórból készül strapa állónak nevezi a sport szakgárda.

A következő említésre méltó fociháló a talajhüvelyes futball kapuháló.

talajhuvelyes-focihalo.png Ez a kapuháló a kapu mögött oszlopokhoz zsinórral rögzített " hátsó résszel" bír, ellentétben az előzőekkel, ahol merev acélcső vagy acél zárszelvény adja a háló vázát.

Az ifjúsági foci kapuja és kapuhálója kisebb a felnőtt verseny kapuknál.

Ennek a fő mérete 500 x 200 cm. 

ifjusagi-kapuhalo.png

 Az újonan indított http://sporthalo.eu/ oldalon megtalálhatóak a Magyarországon ismertebb spot é védőhálók méretei, anyagai és árai. 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://sporthalo-vedohalo.blog.hu/api/trackback/id/tr6911934197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása